Hoka sko

Hoka - Alternativ i Norge

Hoka er en kjent produsent av sko til menn og kvinner, og deres produkter har blitt svært populære den siste tiden. De har blant annet modeller som Bondi 7, Clifton 8 og Rincon. I tillegg har de et samarbeid med GoreTex og bruker materiale til å produsere tur- og fjellsko. Hoka er spesialisert på sko til trening, og skoene er kjent for å ha veldig god demping. Derfor har skoene blitt svært populære til både jobb og hverdag!

 

Hoka joggesko til dame

Hoka sin mest kjente serie er Clifton. Som et alternativ med god demping til en mer rimelig pris anbefaler vi Endorphin RX1 sko. Joggeskoene har optimal støtte for og forhindre skader eller forverring av skader, og skoene er optimalisert med tanke på dette. De hjelper derfor på blant annet under eller overpronasjon! Skoene kommer i sort og hvit, men flere farger blir lansert etterhvert. Skoene har fått flere hundre gode reviews av våre kunder, og vi er derfor sikre på at du vil bli fornøyd med skoene. De er utmerket til jobb på harde flater, men passer også like bra til løpeturer eller styrketrening.

 

Hoka Clifton 

Hoka Clifton er en modell med masse demping og passer til de fleste aktiviteter. Endorphin RX1 har tilsvarende egenskaper, og passer utmerket som arbeidssko for både sykepleiere og butikkansatte. 

Tilsvarende Hoka sko med dempingTilsvarende Hoka sko med demping til jobb og fritid

 

Hoka Bondi 

Hoka Bondi er lette sko og passer også til både trening og jobb. Men de kan like fint brukes som fritidssko, til lenger gåturer eller som sneakers. Vi kan anbefale våre Endorphin sko som et rimeligere alternativ. Disse skoene passer fint til de fleste yrkesgrupper.

Tilsvarende Hoka Bondi skoTilsvarende Bondi Hoka sko

Tilbake til bloggen