Treningssko, løpessko, joggesko, sneakers

Skoene du trenger til trening!

Hvordan finne riktig sko til treningen

Hvilke sko du bruker til trening har mye å si for hvordan du presterer, men også hvor komfortabel du er. Skoene burde ha god demping og samtidig være slitesterke slik at de holder lenge. Sko kan være dyrt, og det kan derfor være gunstig med et par som kan brukes ved flere anledninger. Hvite og svarte sneakers er tidløse, allsidige og kan brukes både på trening og til hverdags.

Vi har et par sko som passer nettopp til alle anledninger enten det er en tur på byen, en løpetur, en gåtur eller hva enn du måtte finne på. Å investere i gode sko er ikke bare lurt til trening, men til hverdagen også. Endorphin RX1 løpesko er et par joggesko som du garantert vil elske. Skoene er laget av Engineered Mesh EVA Rubber stoff som puster godt slik at du ikke blir klam på lange løpeturer eller i løpet av dagen. De er en av våre bestselgere og kombinerer både utrolig komfort og stil. De kan kjøpes i både hvit, svart og mønstret.

De beste hvite joggeskoene

De hvite joggeskoene er en klassiker - vi går aldri lei av den freshe stilen! Skoene er lagd for å holde seg hvite lengre og de kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader med lav sentrifugering. Det er bare å ta ut lissene og innleggssålen. På denne måten slipper du å bruke tid på å vaske skoene for hånd. 

Det kan også være lurt å impregnere skoene før du bruker dem. Dette gjør at de både holder lenger, men også er enklere å vedlikeholde dersom du trenger å vaske dem underveis. 

Hvite joggesko med god demping  Hvite joggesko til trening og hverdags

 

De beste svarte joggeskoene

Skoene finnes også i sort med hvit eller sort bunnsåle. Sålen på skoene har god demping med Chunky EVA yttersåle og Ortholite innleggssåle i tillegg til myk støtte rundt anklene som gir god komfort. Hvis du jobber i butikk og må stå oppreist mange timer er disse skoene helt geniale, du får garantert ikke vondt i ryggen eller beina lenger. 

svarte løpesko, joggesko, treningssko  svarte og hvite løpesko, joggesko, treningssko

 

 

Disse skoene er spesielt godt egnet til løping og tur. De har god demping og er utrolig lette. Kundene våre beskriver at det føles som å gå på skyer med disse skoene. Skoene er også helt supre å bruke som jobbsko! Enten du er sykepleier eller bruke mange timer på betonggulv, er disse skoene godt egnet til din arbeidsdag. 

Tursko

Det å gå på tur er noe mange kanskje tar for gitt uten å vite de rekke fordelene man får av å gjøre det. NHI skriver at det å gå på tur regelmessig, gir tilsvarende helsefordeler som de som jevnlig drar på løpeturer. Om det så er en løype i skogen, i tørt terreng eller en tur rundt i nabolaget - ta deg en tur ut med vår allsidige joggesko!

Tur i skogen

Om du skal en tur ut i skogen, må du være varsom med hvordan terrenget er. Mer lavterskel terreng hvor det ikke er særlig gjørmete, vått og glatt er joggeskoene perfekt å ta i bruk. Terrenget i skogen du tenker å løpe eller vandre lett i bør da være oversiktlig, ryddig og kanskje ha en sti du kan følge. Nå som vinteren nærmer seg og noen blir påvirket av vinterdepresjon, så er det ifølge britiske eksperter en løsning å ta seg turer i skogen. 

Turer langs tørt terreng

Her er skoene våre ideelt å ta i bruk. Når man skal løpe langs tørt terreng er våre løpesko et godt valg. Den tekniske siden av løpeskoene gjør det slik at de kan motvirke de ulike utfordringene som kan påvirke kroppen på en negativ måte overtid. Harde flater som betong der god demping er nødvendig, lange turer hvor skoene våre skinner fordi den har en drop på 10mm og har myk støtte rundt ankelen og hælen

 

Så hva venter du på? Sjekk ut skoene HER og kom i gang med treningen! ❤️

Tilbake til bloggen