Arbeidssko og joggesko til dame

Gode arbeidssko

Med en aktiv hverdag som krever at du er på beina til enhver tid, kan være svært belastende. Et par komfortable og holdbare arbeidssko kreves uansett hvilket yrke du har, for å verne føttene. Vi tilbyr arbeidssko som er tilpasset dine behov, enten du har problemer med overpronasjon, ryggproblemer, smerter i kneet, ankelen, hæler eller vil minimere risikoen for disse problemene i fremtiden. Vi anser det som umulig å kunne snakke med føttene våre, men at føttene snakker til deg er et naturlig fenomen. Alle kjenner seg sannsynligvis igjen i å skylde på valget av sko etter en lang arbeidsdag når føttene verker. Våre fritidssko er spesielt designet for å møte kriterier når det kommer til komfort, holdbarhet og funksjon.

Hva er pronasjon, underpronasjon og overpronasjon

Arbeidssko for sykepleier 

Helsesektoren er et utrolig tøft og stressende yrke for både kropp og sjel, og dermed er valg av arbeidssko en viktig byggestein for kroppens velvære. Uansett om du arbeider som sykepleier, lege, hjelpepleier eller har et annet yrke som innebærer mye arbeidstid på føttene er det nødvendig å velge rett type sko. Endorphin har som hensikt for å øke komforten og holde føttene sunne. Disse skoene er for deg som er ekstra anspent med problemer i ryggen, og trenger ekstra demping eller bare har et behov for arbeidssko som puster ordentlig. 

Slik knytter du lissene dine

Arbeidssko for butikk ansatt

Rundt i butikken, inn på lageret og ut igjen. De ansatte på butikken går tusenvis av skritt hverdag og da er skotøyet viktig. De fleste butikkene vi kjenner til er gamle, med flis belagt gulv og betong. Dette kan være anstrengende, og et godt par sko med demping blir essensielt. For en butikkansatt er det sentralt at skoene er lette å gå i, men også sitter godt på,- uten behovet for justering utover dagen. Endorphin er valget for deg, med nøytrale farger i hvit eller svart trenger du ikke å være bekymret for dresskoden på jobb.

Svarte arbeidssko til dameSvarte og hvite joggesko til dameHvite joggesko til dame

Arbeidssko for lærere og barnehageansatt 

Til tross for at du ikke står på gulvet hele arbeids dagen er det fortsatt sentralt med valg av gode fritidssko. Lærere og barnehage ansatte går ofte på harde underlag på arbeidsplassen, og det hender at de opplever smerte i rygg eller føtter etter timesvis på bena. I tillegg blir det sentralt at skoene som brukes inne er like gode ute i friminuttene og fritiden. Mangel på ankelstøtte, og mye belastning på forfoten er årsaker til vonde føtter. Endorphin sikrer deg komfort ut arbeidsdagen. 

Hvordan vaske sko? 

Hvordan velge riktig sko  

  1. Dersom du bruker mye tid på betonggulv, flatt eller hardt gulv. Bruk en sko som har hard yttersåle. Endrophin har chunky såler som gir føttene god demping. 
  2. En god yttersåle skal være så rett som mulig, ikke bananformet. 
  3. Skoen skal sitte godt rundt foten og gi den støtte. Endorphin gir en myk støtte rundt ankelen og og hælen. 
  4. Pass på at du har nok plass i skoen, - da foten utvider seg én centimeter i løpet av dagen i både bredde og lengde. Joggeskoene Endorphin tilbyr er vanlig i størrelsen, så det vil ikke være behov for justeringer.  

Når bør jeg bytte ut skoene? 

 

Tilbake til bloggen